pondělí 16. května 2016

K POZNÁVÁNÍ KRNOVA POSLOUŽÍ KOLOBĚŽKY

Způsobů, jak poznávat Krnov a jeho okolí, je mnoho. Po památkách nebo za přírodními zajímavostmi můžete vyrazit pěšky, na kole, autem a také na koloběžce. Že ji nevlastníte, nevadí, můžete si ji půjčit v turistickém informačním centru (TIC) na Hlavním náměstí. „Koloběžky se nám podařilo získat formou výpůjčky a následného daru od společnosti Moravian-Silesian Tourism v rámci projektu Podpora tvorby a marketingu produktů cestovního ruchu na území Moravskoslezského kraje, spolufinancovaného z Regionálního operačního programu Moravskoslezsko 2007-2013. Věřím, že si tento moderní dopravní prostředek najde své příznivce, pro něž se objevování krás Krnova stane příjemnou zábavou,“ uvedl místostarosta Jan Krkoška.


Pracovníci TIC koloběžky půjčují po složení vratné kauce ve výši 500 korun a předložení občanského průkazu, případně jiného dokladu totožnosti. Půjčovné na den je 50 korun, při odevzdání koloběžky zpět se kauce vrací. 


Koloběžky je možno zarezervovat osobně v provozovně TIC na Hlavním náměstí, telefonicky na č. 554 614 612 nebo 739 548 957, nebo prostřednictvím e-mailu infocentrum.krnov@seznam.cz a následně si je vyzvednout v TIC. Zájemci zde mají k dispozici celkem šest koloběžek, takže na výlet může společně vyrazit i početnější skupina.

Zdroj: Dita Círová, Tisková mluvčí Městského úřadu Krnov

Žádné komentáře:

Okomentovat